Nevzat Ertekinoğlu Ak Parti'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

2018 Genel seçimlerde Ak Parti'den 27 dönem Milletvekili Aday Adayı olan gazetemiz yazarlarından UYGAD Genel Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Nevzat Ertekinoğlu Yerel Seçimlerde Ak Parti'den Tuzla Belediyesi Meclis üyesi Aday Adayı oldu.

Nevzat Ertekinoğlu Ak Parti'den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

 Bir çok STK’da görev alan ve işlerinde başarı elde eden 10 bin nüfusluk Tuzla Aydınlı TOKİ konutlarında da TOTAKDER başkanlığını sürdüren Mali Müşavir Nevzat Ertekinoğlu Ak Parti Tuzla İlçe başkanlığına giderek Tuzla Belediyesi Ak Parti meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ak Parti İlçe Başkanı Suat Durak'ı ziyaret eden ve başvurusunu onaylatan Ertekinoğlu'nu sevenleri yalnız bırakmadı. Yeni Ahlat Gazetesi olarak kendilerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nevzat Ertekinoğlu kimdir?
1975 Yılında Bitlisin Ahlat ilçesinde dünyaya gelen Nevzat ERTEKİNOĞLU, ilk ve orta öğrenimini Ahlat’ta, Liseyi istanbul Pendik Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini ilk olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve idari birimler bölümü ve İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. 7 yıl Öğretmenlik yapan Ertekinoğlu, 10 yıldır Postane Mahallesindeki ofisinde Mali Müşavirlik yapmaya devam etmektedir. 1994 Yılından bu yana Tuzlada ikamet etmekte olan Ertekinoğlu, Halen birçok STK’da faal görevlerde bulunmaktadır. UYGAD (Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti) Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı, TOTAKDER (Toki Tuzla Aydınlı Konutları Derneği) Başkanı, 2011 Yılından bu yana AHLATİSDER ( İstanbul Ahlat Derneği) Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir. Halen Mercekhaber ve Yeni Ahlat Gazetelerinde Köşe Yazarlığı yapmaktadır. Mali Müşavirliğin yanında Bilirkişi olan ERTEKİNOĞLU, evli ve 3 erkek çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 11:58

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER